Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag är ett bolag som finns i Krokom. I Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Pär Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Lennart som är född 1930 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag på telefon 070-6822583.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet företrädesvis inom bygg- och anläggningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jämtlands Kran & Maskinuthyrning Aktiebolag har 556503-1621 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.