S-O Olofsson Mekan AB

Jämtlands län

Information

S-O Olofsson Mekan AB är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som S-O Olofsson Mekan AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S-O Olofsson Mekan AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

S-O Olofsson Mekan AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-11-29. Men sedan 1995-01-01 så har S-O Olofsson Mekan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Aspåsnäset 2446, 835 92, Krokom. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S-O Olofsson Mekan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-129931.

Krokom arbetar för att bolag som S-O Olofsson Mekan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S-O Olofsson Mekan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning samt reparationer inom mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S-O Olofsson Mekan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S-O Olofsson Mekan AB och det är följande personer, Olofsson, Sven-Olof Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Jan Erik som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S-O Olofsson Mekan AB är 556500-2846.