Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556498-7534.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0640-681560 alternativt besöka eller skicka post till Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag på följande adress Smedjev. 4, 835 31, Krokom.

Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Help & Rescue Products Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Magnusson, Eva Märta som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, design och utveckling av hjälp- och räddningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.