Jan Lundström Bygg AB

Jämtlands län

Information

Jan Lundström Bygg AB är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Jan Lundström Bygg AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jan Lundström Bygg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Jan Lundström Bygg AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-11-17. Men sedan 1996-01-01 så har Jan Lundström Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Landsom 1709, 836 95, Ås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Lundström Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0693-30046.

Krokom arbetar för att verksamheter som Jan Lundström Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jan Lundström Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jan Lundström Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Lundström Bygg AB och det är följande personer, Lundström, Jan Örjan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Holmkvist, Märta Karolina som är född 1977 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jan Lundström Bygg AB är 556497-7600.