Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556494-7280 är organisationsnummer för företaget Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag finns i.

Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-04 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sallin, Per Olof

Vill ni komma i kontakt med Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0640-23150 eller genom brev på följande adress:
Valne, 830 44, Nälden

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelle & Lisa Förvaltnings Aktiebolag och det är Sallin, Per Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Jan Morgan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Ulf Henry som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallin, Anna Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,