Belj i Mo Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Belj i Mo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Belj i Mo Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Belj i Mo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Belj i Mo Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-09-14. Men sedan 1996-01-01 så har Belj i Mo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Belj i Mo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-681330.

Krokom arbetar för att företag som Belj i Mo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Belj i Mo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget ska äga och förvalta aktier och värdepapper och annan lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Belj i Mo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Belj i Mo Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Bengt Erik som är född 1950 och har titeln VD, Jonsson, Bengt Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, John Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lillian som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Belj i Mo Aktiebolag är 556493-1946.