Key Bergquist Maskin Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556484-3612 är organisationsnummer för företaget Key Bergquist Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Key Bergquist Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Key Bergquist Maskin Aktiebolag finns i.

Key Bergquist Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-28 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Key Bergquist Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Key Bergquist Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Key Bergquist Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Key Bergquist Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0640-13046 eller genom brev på följande adress:
Ösav. 26, 836 94, Ås

Bolaget skall bedriva försäljning av reservdelar och servicearbeten avseende markentreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Key Bergquist Maskin Aktiebolag och det är Edfeldt, Per Ivar Folke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Hans Göran som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Per Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,