N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556471-4359 är organisationsnummer för bolaget N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag finns i.

N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-17 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-34157 eller genom brev på följande adress:
Rödön 1679, 835 91, Krokom

Bolaget skall bedriva anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med N.O Sjöstedt Entreprenad Aktiebolag och det är Sjöstedt, Nils Olof som är född 1948 och har titeln VD, Sjöstedt, Nils Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Annika Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Östlund, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,