FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag

Jämtlands län

Information

FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1992-02-20. Men sedan 1993-01-01 så har FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Näset 4864, 830 67, Valsjöbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0645-716200.

Krokom arbetar för att företag som FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall idka entreprenad inom byggbranschen utgörande nybyggnad och reparationer av byggnader, försäljning av byggnadsmaterial, uthyrning av byggnadsinventarier, turism, handel med fiske och kioskvaror samt amt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag och det är följande personer, Fahlström, Erik Olof Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fahlström, Karl Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlström, Karl Gunnar Daniel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för FAHLSTRÖMS BYGG I VALSJÖBYN Aktiebolag är 556443-5732.