Jönssons El i Offerdal Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jönssons El i Offerdal Aktiebolag ska trivas.

Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom elinstallationer försäljning av elmaterial, vitvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Jönssons El i Offerdal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Jönssons El i Offerdal Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-32157.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jönssons El i Offerdal Aktiebolag är Jönsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Widstrand, Ester Eva Ingeborg som är född 1957 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Jönssons El i Offerdal Aktiebolag har 556439-1752 som sitt organisationsnummer.