Jemtland Network Systems AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva telecomtjänster, mast- och antennarbeten samt markentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jemtland Network Systems AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Jemtland Network Systems AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1991-09-05 så skapades Jemtland Network Systems AB och företaget är har F-skattsedel Jemtland Network Systems AB har haft det sedan 1994-01-01.

Jemtland Network Systems AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556431-6692 är organisationsnummret för företaget som finns i Krokom.

Just nu är Jemtland Network Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Jemtland Network Systems AB så går det att nå dem via telefon på 0640-26040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jemtland Network Systems AB är Norrman, Stig Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Ingrid Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .