Sune Brodins Affärs Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Sune Brodins Affärs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Krokom. I Sune Brodins Affärs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brodin, Sune Alrik som är född 1950 och har titeln VD, Brodin, Sune Alrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Birgitta Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sune Brodins Affärs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sune Brodins Affärs Aktiebolag på telefon 0640-43220.

Bolaget skall bedriva bensinstations-, serverings- och bil- uthyrningsrörelse, verka som spelombud, äga, förvalta och bruka fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sune Brodins Affärs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sune Brodins Affärs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sune Brodins Affärs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sune Brodins Affärs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sune Brodins Affärs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Brodin, Birgitta Kristina -Brodin, Sune Alrik

Sune Brodins Affärs Aktiebolag har 556426-3217 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.