Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556417-5395 är organisationsnummer för företaget Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag finns i.

Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-02-01 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3284137 eller genom brev på följande adress:
Brov. 38, 830 44, Nälden

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen, maskintransporter och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Karl-Erik Nilsson Maskin & Entreprenad Aktiebolag och det är Nilsson, Nils Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bengt Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven-Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Aina Ingeborg som är född 1925 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor