Berghults Rör AB

Jämtlands län

Information

Berghults Rör AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Berghults Rör AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berghults Rör AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Berghults Rör AB har haft sedan 1994-01-01. Berghults Rör AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Berghults Rör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dvärsättsv. 40, 835 41, Dvärsätt men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-18235.

Krokom arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Berghults Rör AB Privat, ej börsnoterat.

Berghults Rör AB har idag 556410-7950 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Berghults Rör AB

Bolaget skall bedriva installationer och försäljning inom VVS branschen samt viss konsultation inom branschen och därmed förenlig verksamhet.

I Berghults Rör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Hans-Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Leif Uno som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .