Mats Skoter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Mats Skoter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Mats Skoter Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mats Skoter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mats Skoter Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-09-25. Men sedan 1990-01-01 så har Mats Skoter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmsjö 2124, 830 60, Föllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Skoter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0645-41037.

Krokom arbetar för att verksamheter som Mats Skoter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Skoter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall idka försäljning av skotrar och trädgårdsmaskiner, bensin och övriga petroleumprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Skoter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Skoter Aktiebolag och det är följande personer, Blom, Mats Olov Einar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Susanne Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats Skoter Aktiebolag är 556405-4160.