Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-07-10. Men sedan 1990-01-01 så har Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Berge 2083, 830 51, Offerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-30244.

Krokom arbetar för att verksamheter som Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom skog-, gräv- och schaktbranschen, reparationer och byggnationer av tunga fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Hans-Olov Anders som är född 1967 och har titeln VD, Jönsson, Hans-Olov Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars-Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Offerdals Gräv o Transport Aktiebolag är 556401-3802.