Sven Anderssons Traktor Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Sven Anderssons Traktor Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Sven Anderssons Traktor Aktiebolag finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sven Anderssons Traktor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sven Anderssons Traktor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sven Anderssons Traktor Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sven Anderssons Traktor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trång 1182, 830 47, Trångsviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-40060.

Krokom arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sven Anderssons Traktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sven Anderssons Traktor Aktiebolag har idag 556397-4046 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sven Anderssons Traktor Aktiebolag

Bolaget skall idka lastning och transport av grus, snö och virke samt därmed förenlig verksamhet.

I Sven Anderssons Traktor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Krister som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Clary Bodil som är född 1938 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Fundin, Nina Susanne som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .