Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556393-1574.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0645-40097 alternativt besöka eller skicka post till Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag på följande adress S. Skärvången 2309, 830 60, Föllinge.

Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Skärvångens Gård & Gårdsmejeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Norrman Svensson, Erling S Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av ko och getost samt idka därmed förenlig verksamhet.