Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-12-27. Men sedan 1990-01-01 så har Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rötviken 214, 830 60, Föllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0645-31015.

Krokom arbetar för att verksamheter som Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall idka entreprenad- och åkeriarbeten, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Hans Ola Birger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klemensson, Elin Ann-Christin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Erixon's Entreprenad i Rötviken Aktiebolag är 556381-2501.