Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556378-0484 är organisationsnummer för företaget Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag finns i.

Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Malte Anders Olof -Andersson, Maths Anders

Vill ni komma i kontakt med Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0640-30149 eller genom brev på följande adress:
Ede 234, 830 51, Offerdal

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva lastbilstransporter av timmer och grus, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malte Andersson Åkeri i Offerdal Aktiebolag och det är Andersson, Maths Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Malte Anders Olof som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Olof Martin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,