Frösö Trädgård Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556375-7961 är organisationsnummer för företaget Frösö Trädgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frösö Trädgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Frösö Trädgård Aktiebolag finns i.

Frösö Trädgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-05 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frösö Trädgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Frösö Trädgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frösö Trädgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Frösö Trädgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-34202 eller genom brev på följande adress:
Silje 1710, 835 91, Krokom

Bolaget skall bedriva jordbruk, trädgårdsodling, med försäljning av tillhörande produkter, konsultverksamhet inom jordbruket, försäljning och tillverkning av trädgårdsredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frösö Trädgård Aktiebolag och det är Moberg, Jan Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Ulf Martin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,