Pro Hunting Company Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Pro Hunting Company Aktiebolag är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Pro Hunting Company Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pro Hunting Company Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pro Hunting Company Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-11-15. Men sedan 1990-01-01 så har Pro Hunting Company Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till VALNE 227, 830 44, Nälden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pro Hunting Company Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-23090.

Krokom arbetar för att företag som Pro Hunting Company Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pro Hunting Company Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av jakt- fiske- och viltvårdsutrustning samt lant- och vattenbruksutrustning, idka lant- och vattenbruk samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också tillverka och försälja reklamartiklar och grafiskt material samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pro Hunting Company Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pro Hunting Company Aktiebolag och det är följande personer, Vallén, Stig Evert Verner som är född 1955 och har titeln VD, Vallén, Stig Evert Verner som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallén, Karin Maria Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pro Hunting Company Aktiebolag är 556375-7896.