Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag är ett bolag som finns i Krokom. I Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmgren, Hans Åke som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Sven Gunnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Rune Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Kerstin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag på telefon 0640-61524.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träprodukter samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Byggnadssnickerier i Krokom Aktiebolag har 556368-9719 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.