Krokoms Fastighets AB

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Aktiebolag som heter Krokoms Fastighets AB. Det finns flera verksamheter som liknar Krokoms Fastighets AB i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Krokoms Fastighets AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1989-07-25 så har Krokoms Fastighets AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Krokoms Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Krokoms Fastighets AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Föllingev. 1, 835 32, Krokom. Vi ni istället prata med Krokoms Fastighets AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Königsson, Jarl Erik Roger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Königsson, Aina Barbro Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ullsten, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Krokoms Fastighets AB har 556362-8147 som sitt organisationsnummer.