Hallfaxen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Hallfaxen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Hallfaxen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Hallfaxen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556362-7172.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Hallfaxen Aktiebolag på följande adress Näldenv. 23, 830 44, Nälden.

Hallfaxen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hallfaxen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Hallström, Karin Irene som är född 1952 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att inneha och förvalta fastigheter och att driva därtill anknuten affärsverksamhet samt att inneha aktier, obligationer och andra värdepapper och att driva därtill anknuten handel.