Nordsamverk Hallström Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556362-7164 är organisationsnummer för bolaget Nordsamverk Hallström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordsamverk Hallström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Nordsamverk Hallström Aktiebolag finns i.

Nordsamverk Hallström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-21 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordsamverk Hallström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nordsamverk Hallström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordsamverk Hallström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nordsamverk Hallström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-100240 eller genom brev på följande adress:
Vallv. 2, 831 48, Östersund

Bolaget skall tillverka och försälja produkter i rostfri plåt samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordsamverk Hallström Aktiebolag och det är Hallström, Nils Åke som är född 1951 och har titeln VD, Hallström, Nils Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Carl Olov Verner som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,