Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med elvaror, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1989-05-18 så skapades Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556360-2936 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0640-10720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ängehov, Leif Torbjörn -Ängehov, Tiina Mari

Följande personer är på något sätt aktiva inom Henrys El-shop i Krokom Aktiebolag är Ängehov, Leif Torbjörn som är född 1956 och har titeln VD, Ängehov, Leif Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ängehov, Tiina Mari som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Nils Orvar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .