Elshopen i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556358-6972 är organisationsnummer för verksamheten Elshopen i Krokom Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elshopen i Krokom Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Elshopen i Krokom Aktiebolag finns i.

Elshopen i Krokom Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-20 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elshopen i Krokom Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Elshopen i Krokom Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elshopen i Krokom Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elshopen i Krokom Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0640-10720 eller genom brev på följande adress:
Föllingev. 1, 835 32, Krokom

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt försälja kapitalvaror inom vitvarubranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elshopen i Krokom Aktiebolag och det är Gustafsson, Vilmer Henry som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hjördis Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,