Nälden Invest Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Nälden Invest Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Nälden Invest Aktiebolag finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nälden Invest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nälden Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nälden Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nälden Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pumparv. 18, 830 44, Nälden men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nälden Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nälden Invest Aktiebolag har idag 556352-8669 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nälden Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Nälden Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Clas Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Jan Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Grönvik, Åsa Matilda som är född 1974 och har titeln Revisor, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .