Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil)

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Aktiebolag som heter Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil). Det finns flera verksamheter som liknar Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1988-08-29 så har Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) så kan man gör det genom att posta ett brev till Ytterån 2600, 830 44, Nälden. Vi ni istället prata med Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det på 0640-22102.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom drivmedelsförsäljning, försäljning av kioskvaror, livsmedel, fritidsartiklar och biltillbehör, uthyrning av dragfordon och skotrar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engman, Mats Åke Folke som är född 1953 och har titeln VD, Engman, Mats Åke Folke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Monica Ingegerd som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Nils Olof Peter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Mats o Ingegerd Servicecenter Aktiebolag (Statoil) har 556330-2941 som sitt organisationsnummer.