Ede Skogsentreprenad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556327-9198 är organisationsnummer för bolaget Ede Skogsentreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ede Skogsentreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Ede Skogsentreprenad Aktiebolag finns i.

Ede Skogsentreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-07-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ede Skogsentreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ede Skogsentreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ede Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Ede Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0640-30652 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka entreprenadverksamhet inom skogsbruket, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ede Skogsentreprenad Aktiebolag och det är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,