Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket)

Jämtlands län

Information

Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) har haft sedan 1994-01-01. Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Genv. 4, 835 31, Krokom men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0640-61141.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) har idag 556322-5894 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åsberg, Karin Gunilla -Åsberg, Sven Erik är den som för stunden ansvarar för Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket)

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, järn, husgeråd, textilier och sybehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Åsbergarna Livs AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åsberg, Sven Erik som är född 1966 och har titeln VD, Åsberg, Karin Gunilla som är född 1964 och har titeln Vice VD, Åsberg, Sven Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Karin Gunilla som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Olof Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Einarsson, Ann-Katrin som är född 1963 och har titeln SuppleantLarsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .