Teknikinformation i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Aktiebolag som heter Teknikinformation i Krokom Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Teknikinformation i Krokom Aktiebolag i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Teknikinformation i Krokom Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1988-01-26 så har Teknikinformation i Krokom Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Teknikinformation i Krokom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Teknikinformation i Krokom Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Offerdalsv. 9, 835 32, Krokom. Vi ni istället prata med Teknikinformation i Krokom Aktiebolag så kan ni göra det på 0640-16970.

Bolaget skall producera teknisk dokumentation och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Lars Gunnar som är född 1970 och har titeln Extern VD, Nildén, Sven Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Sven Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmbo, Kurt Malte som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Natanaelsson, Bernt Olof Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHenriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Teknikinformation i Krokom Aktiebolag har 556317-4043 som sitt organisationsnummer.