Näldens Värmeindustri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall driva handel med byggnadsmaterial och produkter inom energiområdet, dels att hyra ut lokaler för industriella ändamål.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Näldens Värmeindustri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Näldens Värmeindustri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1987-02-17 så skapades Näldens Värmeindustri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Näldens Värmeindustri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Näldens Värmeindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556292-6567 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Näldens Värmeindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Näldens Värmeindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0640-681160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallström, Carl Olov Verner -Hallström, Nils Åke eller en av dem i förening med en av -Hemmingsson, Curt Arne -Rolén, Bengt Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Näldens Värmeindustri Aktiebolag är Hallström, Carl Olov Verner som är född 1950 och har titeln VD, Hallström, Carl Olov Verner som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolén, Bengt Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hallström, Maria Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Nils Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemmingsson, Curt Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .