Edh:s såg Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Edh:s såg Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Edh:s såg Aktiebolag finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edh:s såg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Edh:s såg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Edh:s såg Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Edh:s såg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bleckåsen 1700, 830 44, Nälden men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-42054.

Krokom arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Edh:s såg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Edh:s såg Aktiebolag har idag 556290-9647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolagsverket har från folkbokföringsregistret erhållit underrättelse om att, 190722-8413, Nils Erik Ed, har avlidit. är den som för stunden ansvarar för Edh:s såg Aktiebolag

Bolaget skall idka sågverksrörelse, köp och försäljning av virke och sågade produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Edh:s såg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ed, Nils Olov Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .