Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1986-01-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hotagen 4652, 830 60, Föllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0645-30120.

Krokom arbetar för att bolag som Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva nöjes- och musikverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Gruvelgård, Per Olov Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag och det är följande personer, Gruvelgård, Per Olov Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Kjell-Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Jan Oskar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jannez Musik & Nöjen Aktiebolag är 556271-4500.