Pelle & Lisa Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Pelle & Lisa Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pelle & Lisa Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pelle & Lisa Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pelle & Lisa Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-17. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pelle & Lisa Aktiebolag ska trivas.

Pelle & Lisa Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp, paketering, försäljning, distribution av ägg, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pelle & Lisa Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Pelle & Lisa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Pelle & Lisa Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-23150.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallberg, Jan Morgan -Hallberg, Ulf Henry -Sallin, Anna Elisabeth -Sallin, Per Olof.

De som är på något sätt har med Pelle & Lisa Aktiebolag är Hallberg, Jan Morgan som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Hallberg, Ulf Henry som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Sallin, Per Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kahm, Gustaf Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallin, Anna Elisabeth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor.

Pelle & Lisa Aktiebolag har 556266-5702 som sitt organisationsnummer.