Dille Bolagen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Dille Bolagen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Dille Bolagen Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dille Bolagen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Dille Bolagen Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1985-11-27. Men sedan 1996-01-01 så har Dille Bolagen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nedre Vattug. 12, 831 45, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dille Bolagen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-30895.

Krokom arbetar för att företag som Dille Bolagen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dille Bolagen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall äga, förvalta aktier och värdepapper samt bedriva aktiv styrning av bolag och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dille Bolagen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Johan Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dille Bolagen Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Johan Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Eriksson, Johan Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lennart Emanuel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pripp, Tom Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dille Bolagen Aktiebolag är 556264-3576.