Åse Bruk Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget ska bedriva tillverknings-, förädlings-, försäljnings-, entreprenad-, service- och konsultverksamhet inom markanläggnings-, byggnads-, miljövårds-, återvinnings- och skogsbranscherna, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åse Bruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Åse Bruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1985-06-28 så skapades Åse Bruk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åse Bruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åse Bruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556261-7752 är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Åse Bruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Åse Bruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0640-40329 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åsling, Hans Gunnar Jonas -Åsling, Per Anders Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åse Bruk Aktiebolag är Åsling, Hans Gunnar Jonas som är född 1957 och har titeln VD, Åsling, Hans Gunnar Jonas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsling, Mattias Hans Gunnar som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsling, Nils Gunnar som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsling, Per Anders Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .