Paulssons i Trångsviken Fastighet AB

Jämtlands län

Information

Paulssons i Trångsviken Fastighet AB är ett bolag som finns i Krokom. I Paulssons i Trångsviken Fastighet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Paulsson, Sven Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Anneli Christina Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Theodoulou, Jessica Kristina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Paulssons i Trångsviken Fastighet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Paulssons i Trångsviken Fastighet AB på telefon 0640-683015.

Föremålet för bolagets verksamhet är att inneha och förvalta fastigheter samt att driva därtill anknuten affärsverksamhet.

Idag är Paulssons i Trångsviken Fastighet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Paulssons i Trångsviken Fastighet AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Paulssons i Trångsviken Fastighet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Paulssons i Trångsviken Fastighet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Paulssons i Trångsviken Fastighet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Paulssons i Trångsviken Fastighet AB har 556261-2456 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.