Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Aktiebolag som heter Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1985-02-12 så har Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Offerdalsv. 25, 835 32, Krokom. Vi ni istället prata med Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag så kan ni göra det på 0640-61650.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggnadsmaterial, färg och tapeter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsberg, Gunnel Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Bengt Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Bengt Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Bengt Ola -Forsberg, Bengt Roland -Forsberg, Gunnel Margareta .

Bygg & Färg i Krokom Aktiebolag har 556256-1745 som sitt organisationsnummer.