AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ

Dalarnas län

Information

AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ är ett av många företag som finns i Falun. Det är nämligen den kommunen som AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1984-09-11. Men sedan 1991-01-01 så har AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Saltmätarg. 7, 113 59, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50628900.

Falun arbetar för att företag som AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall driva rörelse inom den mekaniska branschen jämte fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ och det är följande personer, Johansson, Östen Allan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Martin Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Nya Svenska Järnvägsverkstäderna, ASJ är 556248-1282.