Dille Foder & Maskin AB

Jämtlands län

Information

Dille Foder & Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Dille Foder & Maskin AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dille Foder & Maskin AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Dille Foder & Maskin AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1983-10-24. Men sedan 1985-01-01 så har Dille Foder & Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nedre Vattug. 12, 831 45, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dille Foder & Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-30895.

Krokom arbetar för att verksamheter som Dille Foder & Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dille Foder & Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget ska bedriva handel, rådgivning och entreprenadverksamhet inom jordbruksnäringen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dille Foder & Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dille Foder & Maskin AB och det är följande personer, Eriksson, Johan Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Eriksson, Johan Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mahlberg, Henrik Emanuel som är född 1968 och har titeln Suppleant, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Dille Foder & Maskin AB är 556234-8226.