Skärvångens Bymejeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Skärvångens Bymejeri Aktiebolag är ett företag som finns i Krokom. I Skärvångens Bymejeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Stig Aron som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Per Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman Svensson, Erling S Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Tor Paul som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Annie Irene Viola som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Ingrid Margareta som är född 1945 och har titeln SuppleantHedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Jan Anders som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorP46 Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skärvångens Bymejeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skärvångens Bymejeri Aktiebolag på telefon 0645-40140.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ko- och getost samt äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skärvångens Bymejeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skärvångens Bymejeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skärvångens Bymejeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skärvångens Bymejeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skärvångens Bymejeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Skärvångens Bymejeri Aktiebolag har 556221-4162 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.