Föllinge Smide Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556209-1115 är organisationsnummer för företaget Föllinge Smide Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föllinge Smide Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Föllinge Smide Aktiebolag finns i.

Föllinge Smide Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-03-12 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Föllinge Smide Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Föllinge Smide Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Föllinge Smide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Föllinge Smide Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0645-10380 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 7, 830 60, Föllinge

Bolaget skall tillverka och försälja smidesarbeten, bedriva och utveckla mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Föllinge Smide Aktiebolag och det är Eriksson, Karl Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sten Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mona Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tagevall, Anna Stina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor