Föllinge Golv Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja trägolv och andra träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föllinge Golv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Föllinge Golv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1979-12-18 så skapades Föllinge Golv Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Föllinge Golv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Föllinge Golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556202-5618 är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Föllinge Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Föllinge Golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0645-10207 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föllinge Golv Aktiebolag är Eriksson, Sten Erland som är född 1945 och har titeln VD, Eriksson, Sten Erland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödin, Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Olof Rikard som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Redhe, Johan Sigurd som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bob Sven Paul som är född 1950 och har titeln SuppleantRödin, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.