Häggenäs Industriblästring Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Häggenäs Industriblästring Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Häggenäs Industriblästring Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Häggenäs Industriblästring Aktiebolag är momsregistrerat sedan1977-01-01 och har organisationsnummer 556195-5328.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0640-20340 alternativt besöka eller skicka post till Häggenäs Industriblästring Aktiebolag på följande adress Axel Johanssons v. 1, 830 44, Nälden.

Häggenäs Industriblästring Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Häggenäs Industriblästring Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Heggenes, Trond som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva blästringsarbeten inom trä, sten och metaller samt bedriva därmed förenlig verksamhet.