H. Mattssons Traktor Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556178-3258 är organisationsnummer för bolaget H. Mattssons Traktor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H. Mattssons Traktor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som H. Mattssons Traktor Aktiebolag finns i.

H. Mattssons Traktor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-03-20 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H. Mattssons Traktor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

H. Mattssons Traktor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H. Mattssons Traktor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med H. Mattssons Traktor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-30526 eller genom brev på följande adress:
Ösav. 26, 836 94, Ås

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva schaktnings- och transportarbeten, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H. Mattssons Traktor Aktiebolag och det är Mattsson, Per Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Hans Göran som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Hans Per Örjan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Stieg Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor