Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil)

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat sedan1970-01-01 och har organisationsnummer 556146-7266.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 063-127755 alternativt besöka eller skicka post till Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil) på följande adress Stuguv. 8 B, 831 36, Östersund.

Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Dvärsätt Service-Center Aktiebolag (Statoil) så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Nils Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strandberg, Lars Marcus som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bensinstations- och bilverkstadsrörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet