Minera Skiffer AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Minera Skiffer AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Minera Skiffer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Minera Skiffer AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556124-3212.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 063-20860 alternativt besöka eller skicka post till Minera Skiffer AB på följande adress ODENSKOGSVÄGEN 1, 831 48, Östersund.

Minera Skiffer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Minera Skiffer AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Knutsen, Kjartan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Lohne, Bård som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva brytning och förädling av skifferprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.